Tack för senast! ;) Ryggskottet börjar så sakteliga ge sig, går och står ganska bra men sittandet är ett elände! Körde bil för första gången igår till affären, tur att man kan hänga över kundvagnen säger jag bara!
 
Kom på att syster fyller år och tänkte använda resten som var kvar av Graphic 45-papprena till hennes kort i serien "Raining Cats and Dogs", helt underbar serie!! Det mesta gick ju åt när jag gjorde en exploding-box för första gången till en kompis som fyllde år och där blev det katt-tema! Förstår inte hur min syster har fastnat för hundar??!! ;) Hon har varit dagmatte åt ett par Chihuwawor (jag kan inte ens stava till hund!) ett par år så då blev ju hund-delen kanonbra till hennes kort! ...det som var kvar vill säga...;)
 
Blev nyss utmanad av Världens Raraste Kerstin Pettersson Fd Ekmark, om att lägga ut ett alster om dagen i fem dagar! ...så jag räknar det här som Nr 1!!! ;)
 
Mitt första "Easel-card"!! Var ju jättelätt att göra och roligt! ..jag som dragit mej för att göra för det verkade ju sååå krångligt!
 
Eftersom de bästa papprena gick åt Explodingboxen så fick jag klippa ut blommor av scrapbitar, försökte mej på att bygga lager på lager! Embossade blommorna med sån där "embossingtool" men när jag la på det där #¤"&* Crackle Accent så plattades blommorna ut!!??!!?? *svordom* ...men det glänser fint! ;)
 
Närbild på de glänsande men ack så platta blommorna! ...ja, jag skriver som en kratta, gillar bäst att skriva ut på datorn men det funkar inte liksom på såna här tags!
 
Så här ser det ut uppfällt!
 
 
Visste inte riktigt var man skulle sätta stoppet, så gjorde kedjan ifall det skulle vart längre in men kunde ha skippat den...
 
Istället för att använda min personliga stämpel tog jag ett av korten istället och satte på baksidan.
 
Hittade inget om paneler på insidan skulle ha nåt men gillade bilden så den fick bo på innerpanelen!
 
Så här ser det ut från sidan, ett "Easel-card"! Blir platt när man fäller ner den och får fint plats i ett kuvert! Den storleken jag har utgått ifrån är 5x5 tum.
 
Hoppas att Kerstin inte ångrar att hon utmanade mej! ;) Nu ska jag välja vilka två jag ska utmana... *moahahaha*
 
Tack för titten!! :)
 
 
Må Scrapgudarna vara med Er!!/ Helena ;)
 
 
 
Visa fler inlägg